Wie zijn wij?

MATE MASIE

Mate masie food met passie!

Mate Masie is een ambachtelijk cateringbedrijf in Grijpskerk. Wij verzorgen borrelboxen, tapasplanken, warme en koude wereld buffetten, hapjes/amuses, lunches, weekmenu's, ovengebakken Afrikaanse kip, huisgemaakte pesto's en kruidenboter.

Ook maken we in opdracht taarten, cupcakes en cakepops (uiteenlopend van themataarten, verjaardagstaarten, trouw- en jubileumtaarten en cupcakes).

Naast het maken van gerechten geven we kookworkshops zoals Afrikaanse tapas, Italiaanse tapas en pizza bakken,  taarten decoreren, cupcakes en cakepops decoreren. Ook voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, vrijgezelenfeestjes en kinderfeestjes bent u bij ons aan het goede adres.

Bel gerust voor meer informatie of vraag onze folder aan: 0620295587 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lod en Mariët Tefi-Dontje

 

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
terug naar boven

Mate Masie hoopt dat u hun specialiteiten ontdekt en de kennis hiervan bewaard, zodat u als klant terug komt. En dat u daarnaast uw ervaringen doorgeeft aan anderen, zodat ook zij hiervan kennis kunnen nemen.

Reserveer gelijk!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Lod en Mariet Tefi

Twitter Facebook Vimeo

Realisatie & Ontwerp FTH

Login or Register

LOG IN